D-House Oy | D-House - Taloushallintoa asiakkaan tarpeisiin
D-House Oy tuottaa asiakkailleen yksilöllisiä taloushallinnon palveluita asiakkaan omissa tiloissa. Tilitoimisto toimii asiakkaan rinnalla joustavasti ja ammattitaitoisesti. Erityisosaaminen kohdistuu kuljetusliiketoimintaan. Ota yhteyttä!
tilitoimisto, kirjanpito, taloushallinto, palkanlaskenta, vero
172
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-172,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

D-House – Taloushallintoa asiakkaan tarpeisiin

Viime vuosina on ollut paljon puhetta tilitoimistojen elävän murroksen aikaa,* ja että tilitoimistojen tarpeellisuus korvataan tulevaisuudessa sähköisillä taloushallinnon ohjelmistoilla. Osittain tämä on totta, mutta me halusimme tehdä paremmin! Meillä D-House Oy:ssa on havaittu asiakkaiden kaipaavan enemmän ammattilaista työskentelemään rinnalleen.

 

Kuva paperipölyyn ja kuittinivaskaan hautautuneesta kirjanpitäjästä vanhassa työpisteessään ei soveltunut liiketoimintamalliksemme. Siispä olemme jo vuosia menestyksekkäästi panostaneet* normaalista tilitoimistomallista poikkeavaan palveluun: talouspäällikkö luonasi.

 

Talouspäällikkö saapuu luoksesi sopimuksessa määriteltynä ajankohtana, hoitaa hänelle määritellyt tehtävät ja raportoi päivän päätteeksi toimenpiteistään. Voit kysyä häneltä vapaasti kirjanpidon asioista ja istua vaikka yhdessä miettimään uutta liiketoimintasuunnitelmaa päivän päätteeksi.

Asiakas ja hänen toiveidensa täyttäminen on meille tärkeintä!

N.P

Toimintamallimme edellyttää rautaista ammattilaisen otetta ohjelmistoviidakossa ja parhaimmillaan päivittäin vaihtuvissa asiakkuuksissa. Tämä on samanaikaisesti äärettömän haastavaa ja rikastavaa nähdä eri yrityskulttuureja sisältäpäin. Me nautimme tästä työstä ja se näkyy myös asiakaspalvelussamme.

 

Kerro meille miten Sinä haluat yrityksesi taloushallinnon hoidettavan, niin me toteutamme sen!

Soita