D-House Oy | Eläinlääkäriasema Askel Oy on valittu Tuusulan vuoden 2021 yrittäjäksi
774
post-template-default,single,single-post,postid-774,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Eläinlääkäriasema Askel Oy on valittu Tuusulan vuoden 2021 yrittäjäksi

Iloisia uutisia D-House Oy:n yhteistyökumppaneilta. Eläinlääkäriasema Askel Oy on valittu Tuusulan Yrittäjien vuoden 2021 yrittäjäksi. Valinnan perusteluja olivat:

  • yksityinen, kotimainen vahva osaaja, edelläkävijä
  • hyvän asiakaspalvelun tekijä, josta asiakkaat antavat poikkeuksetta hyvää palautetta
  • henkilökunnan vahva sitoutuminen asiakkaiden erityistarpeisiin
  • vakaa talous, panostus erikoisosaamiseen
  • korona epidemiasta huolimatta asiakas määrät ovat kasvaneet n. 5%
  • uudet toimitilat ovat toimineet odotusten mukaisesti

 

D-House Oy onnittelee yhteistyökumppaniaan loistavasta työstä vaikeana aikana!

ELÄINLÄÄKÄRIASEMA ASKEL OY https://www.askel.pro/

Eläinlääkäriasema Askel on Tuusulassa toimiva, luotettava kumppani, joka palvelee myös viikonloppuisin. Yritys edustaa alan viimeisintä osaamista. Jokainen potilas on heille yksilö erikoistarpeineen. Askel pyrkii löytämään potilailleen ja heidän perheilleen parhaiten sopivan hoitomuodon, johon kaikki voivat sitoutua.

Eläinlääkäriasema Askel suorittaa pehmytosakirurgiaa. Klinikka on erityisesti perehtynyt kivun tunnistamiseen ja hoitoon. Tähän löytyy erinomaisia apuvälineitä, kuten lämpökamera, jolla voidaan kipu paikantaa. Lämpökuvantamisen avulla kipu voidaan havaita ilman rauhoitusta ja potilaaseen koskematta. Klinikka onkin edelläkävijä lämpökuvantamisessa.

Seniorit ovat eritoten tervetulleita. Klinikalla on kattava valikoima hoitomuotoja elämän laadun parantamiseen. Monissa tilanteissa fysioterapeutti on korvaamaton apu. Varsinkin ikääntyvän tai urheilevan potilaan kanssa. Fysioterapeutit tekevät tiivistä yhteistyötä hoitavan eläinlääkärin kanssa. He yhdessä osaavat arvioida kuntoutuksen tarpeen potilaalle sopivaksi.

Ei kommentteja

Sorry, the comment form is closed at this time.

Soita