D-House Oy | D-House - Taloushallinnon ammattilaiset apunasi
Tee sinäkin fiksusti ja valitse kumppaniksesi D-house!
D-House Oy
194
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-194,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

TEE SINÄKIN FIKSUSTI JA VALITSE KUMPPANIKSESI D-HOUSE

Pääsääntöisesti asiakaskuntamme koostuu osakeyhtiöistä, mutta hoidamme myös useita henkilöyhtiöitä sekä yhdistyksiä ja suurempia konserniyhtiöitä. Asiakkaittemme päätoimialoja ovat henkilökuljetus, huolinta ja vienti, tukkukauppa, rakennustoiminta ja kauneushoitolat.

 

Olemme erikoistuneet henkilökuljetuksen lainsäädännön tuomiin erityispiirteisiin ja voimakkaassa murroksessa olevaan alaan Suomen suurimpien yhtiöiden kanssa.

Ihana vihdoinkin ymmärtää miksi toimimme näin, kiitos kun puitte ymmärrettävään muotoon kirjanpidon käsitteet.

- Uuden asiakkaan palaute

Toimintamme on edelleen kasvussa. Palvellaksemme laajenevaa asiakaskuntaamme kasvatamme taloushallinnon ammattilaistemme tiimiä.
Meidät tavoitat aina – myös iltaisin ja viikonloppuisin, sillä asiakaspalvelu on meille kunnia-asia. Asiakaspalvelumme keskittyy parempaan ymmärrettävyyteen lukujen taakse ilman hirvittäviä kirjanpidon ammattisanastoja. Me kerromme sinulle talousasiat selkokielisesti!

Helpota työtaakkaasi, ota yhteyttä!
Soita