D-House Oy | Taloushallintoa asiakkaan tarpeisiin
519
post-template-default,single,single-post,postid-519,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Taloushallintoa asiakkaan tarpeisiin

Paljon on ollut viime vuosina puhetta tilitoimistojen elävän murroksen aikaa ja jopa joissakin uutisissa mainittiin, että tilitoimistojen tarpeellisuus korvataan tulevaisuudessa sähköisillä taloushallinnon ohjelmistoilla. Osittain tämä on totta, mutta meillä D-House Oy:ssa on myös havaittu, että asiakkaat kaipaavat enemmän ammattilaista rinnalleen työskentelemään. Me halusimme tehdä toisin!

 

Kuva paperipölyyn ja kuittinivaskaan hautautuneesta kirjanpitäjästä vanhassa työpisteessään ei soveltunut meidän liiketoimintamalliksi. Siispä olemme jo vuosia menestyksekkäästi panostaneet hieman normaalista tilitoimistomallista poikkeavaan palveluun: talouspäällikkö luonasi. Talouspäällikkö saapuu luoksesi sopimuksessa määriteltynä ajankohtana, hoitaa hänelle määritellyt tehtävät ja raportoi päivän päätteeksi toimenpiteistään. Voit kysyä häneltä vapaasti kirjanpidon asioista ja istua vaikka yhdessä miettimässä uutta liiketoimintasuunnitelmaa päivän päätteeksi.

 

Meille asiakas on tärkein ja asiakkaan tarpeet. Toimintamallimme edellyttää rautaista ammattilaisen otetta ohjelmistoviidakossa ja parhaimmillaan päivittäin vaihtuvissa asiakkuuksissa, mutta samanaikaisesti tämä on äärettömän haastavaa ja rikastavaa nähdä eri yrityskulttuureja sisältäpäin. Me nautimme tästä työstä ja se näkyy myös asiakaspalvelussamme. Kerro meille miten Sinun yrityksesi haluaisi taloushallinnon hoidettavan! Meille mikään ei ole mahdotonta, toisinaan vaan hieman enemmän aikaa vievää ratkaisun löytämiseksi.

– Nina Palmu

Avainsanat:
,
Ei kommentteja

Sorry, the comment form is closed at this time.

Soita